През нощта ще бъде предимно ясно със слаб североизточен вятър.

...
През нощта ще бъде предимно ясно със слаб североизточен вятър.
Коментари Харесай

Много слънце ни чака в неделя

През нощта ще бъде най-вече ясно със слаб североизточен вятър. Утре ще бъде най-вече слънчево. Следобед над източните и планинските региони ще бъде с купеста облачност, само че вероятността за превалявания е доста дребна. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Минималните температури ще са сред 5° и 10°, в София - към 7°, а оптималните - сред 20° и 25°, в София - към 22°, демонстрира прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология.

Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца и ще продължи да се покачва.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Следобед ще има купеста облачност и на изолирани места е допустимо да превали. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 17°-21°. Температурата на морската вода е 14°-15°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Следобед ще има купеста облачност, само че вероятността за превалявания е доста дребна. Ще духа най-вече сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е към 14°, на 2000 метра - към 7°.

В понеделник и вторник в Западна България ще доминира слънчево и безшумно време. Над Източна ще се развива купеста облачност, на обособени места ще превали временен дъжд, там вятърът ще е сдържан от североизток. Минималните температури ще са сред 6° и 11°, а оптималните - сред 20° и 25°. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР