Хиляди испански журналисти заявиха публично подкрепата си за министър-председателя на

...
Хиляди испански журналисти заявиха публично подкрепата си за министър-председателя на
Коментари Харесай

Хиляди журналисти в Испания защитават премиера и съпругата му

Хиляди испански публицисти обявиха обществено поддръжката си за министър-председателя на страната Педро Санчес, който обяви, че прекратява публичната си дейност заради следствието против брачната половинка му Бегоня Гомес за търговия с въздействие и корупция, съобщи Асошиейтед прес.

Санчес, който в понеделник публично би трябвало да каже какво ще е бъдещето му, упрекна проверяващите в неоснователни офанзиви под въздействието на десни и крайнодесни политически съперници, отбелязва АП.

В поддръжка на Санчес няколко хиляди публицисти подписаха онлайн манифест, в който се споделя, че „ офанзивата на медиите и крайнодесните чиновници на правосъдната система против брачната половинка на премиера е нов опит за подкопаване посредством противозаконни средства на националната воля, изразена на изборите ".

„ Долуподписаните публицисти приканват гражданското общество да се причисли към този манифест и да се активизира в обществените мрежи и по улиците против това антидемократично безсрамие “, се споделя още в манифеста, публикуван през вчерашния ден.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР