Кметът на Община Благоевград официално откри седмия Kоледен футболен турнир

...
Кметът на Община Благоевград официално откри седмия Kоледен футболен турнир
Коментари Харесай

Кметът на Благоевград откри седми Коледен футболен турнир „Хлапетата“

Кметът на Община Благоевград публично откри седмия Kоледен футболен шампионат „ Хлапетата “ в зала „ Скаптопара “. Зрителите приветстваха уменията на над 250 дребни футболисти от Благоевград и района, на възраст от 3 до 10 години, оповестиха от общината.

„ Изключително ми е прелестно да бъда с Вас на седмия следващ шампионат. Създавате една сериозна традиция. Радостното е, че всяка последваща година от ден на ден хора има в залата, родители, треньори, одобрени имена на спорта и най-много бъдещи футболисти.Искам да ви поздравя за това, което вършиме. Винаги можете да разчитате на поддръжката на Община Благоевград. Тъй като финансираме детско юношеската школа на „ Пирин “, а това са децата преди школата, може би е редно да помислим за 2019 година в бюджета на Общината да заделим средства и за „ Хлапетата “. По този метод ще реализираме една последователност.Сигурен съм, че измежду тези малчугани ще има бъдещи футболисти, с които Благоевград ще се гордее. “, сподели в приветствието си доктор Камбитов.
 1  20  5  7  19  14  9  8
За всички участници имаше обезпечени медали, грамоти, тениски и календари за 2019 година.

Традиционният към този момент коледен шампионат на „ Хлапетата “ се организира за седма поредна година. Децата се надпреварваха в няколко групови игри и минифутбол, като бяха разграничени в разнообразни възрастови групи. Клубът „ Хлапетата “ е учреден през 2011 година от футболния арбитър Георги Иванов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР