Кметът на община Асеновград д-р Христо Грудев и зам.- кметът

...
Кметът на община Асеновград д-р Христо Грудев и зам.- кметът
Коментари Харесай

Кметът на Асеновград гостува на шампионите по волейбол от Тополово

Кметът на община Асеновград доктор Христо Грудев и зам.- кметът инж. Петър Петров гостуваха на спортистите от ВК " Тополово ". Поводът за визитата бе, че клубът си извоюва първото място на " Държавния шампионат " за девойки до 12 години в Перник. Д-р Грудев, от своя страна честити успеха на тима, като поздрави и шефа на учебното заведение, кмета на селото и родителите на децата.

 Кметът на Асеновград доктор Христо Грудев Кметът на Асеновград доктор Христо Грудев Източник: Община Асеновград
" Радвам се откровено! Този триумф се дължи на поддръжката на родители, учители на треньор. Смятам, че пътят, по който сте тръгнали, е сложен, само че триумфите ви ще стават от ден на ден и по-големи. Вярвам, че принос за това имат и усилените тренировки в подобаващите условия на спортната зала. Уверявам Ви, че общината, ще продължи да ви поддържа и оказва помощ. Всички вие помните по какъв начин стартира процедурата по създаване на тази зала. Тогавашният министър-председател господин Бойко Борисов беше на посещаване в Асеновград. В единност, родителите на тези млади спортни очаквания повдигнаха тематиката, че имаме прекрасен тим по волейбол в с. Тополово, само че нямат спортна зала. Тогавашният министър председател пое ангажимент, който бе изпълнен от министъра на спорта по това време господин Красен Кралев. Ето я през днешния ден залата, като не закъсняха и Вашите спортни триумфи. Не забравяйте - слушайте родителите си, учителите си, треньорите си и ще съумеете! Благодаря Ви, че прославяте името на община Асеновград! ", сподели пред присъстващите кметът на Асеновград Христо Грудев.

 Кметът на Асеновград доктор Христо Грудев и зам.- кметът инж. Петър Петров гостуваха на първенците по волейбол от Тополово Кметът на Асеновград доктор Христо Грудев и зам.- кметът инж. Петър Петров гостуваха на първенците по волейбол от Тополово Източник: Община Асеновград
Като комплимент от общината той подари на децата волейболна топка и ръкави за волейбол. Кметът изрази подготвеност и за в бъдеще да оказва помощ на всички спортни школи, разрастващи активността си в Асеновградско и ангажиращи подрастващото потомство в дейна спортна активност.

 Шампионите по волейбол от Тополово Шампионите по волейбол от Тополово Източник: Община Асеновград
Капитанът на тима, от своя страна, благодари за жеста и за поддръжката. Сподели че са се борили против много класни тимове и са съумели да доближат до тук. Треньорът на тима Димитър Илиев също изрече признателност за прелестния жест, от страна на община Асеновград, както и на кмета на с. Тополово. Не на последно място, Илиев насочи признателност и към възпитаниците си, че съумяха да се преборят против доста отбори и даже срищу клубове от спортни учебни заведения.

" Подкрепата, която получаваме от община Асеновград, е доста значима и се надяваме да носим наслади и благополучие на всички ", уточни Димитър Илиев. Директорката на учебното заведение пък бе подготвила за всяко дете грамота и книга. На финала на събитието бе излъчено видео, събрало най-хубавите моменти на надпреварите, на които се любуваха всички посетители в залата.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР