Кметът на Ню Йорк Бил Де Блазио обяви днес, че

...
Кметът на Ню Йорк Бил Де Блазио обяви днес, че
Коментари Харесай

Кметът на Ню Йорк налага задължителна ваксинация за частния сектор от 27 декември

Кметът на Ню Йорк Бил Де Блазио разгласи през днешния ден, че всички чиновници в частния бранш ще подлежат на наложителна имунизация против ковид от 27 декември, заяви CNBC.

Де Блазио отиде даже по-далеч от президента Джо Байдън, който изиска имунизация за чиновниците в компании с над 100 души личен състав. Това условие трябваше да влезе в действие от 4 януари, само че сега е спряно с решение на федералния съд.
В Сингапур стартира производството на PCR проби, разпознаващи разновидността Омикрон
Сингапурската компания по биотехнологии BioAcumen Global сътвори специфичен PCR тест, който може да дефинира разновидността на ковид Ом...

Кметът на Ню Йорк се базира на новия вид на ковид Омикрон, по-студеното време в зимния сезон, което ще сътвори спомагателни провокации и пред разновидността Делта, както и празничните събирания в този интервал на годината.

Ще се желае също и доказателство за имунизация за деца на възраст от 5 до 11 години за достъп до заведения за хранене, развлекателни центрове и фитнес на закрито.

Ню Йорк към този момент записва 8 случая на Омикрон през уикенда.

 
Британски професор за Омикрон: Закъсняхме. В Индия имунизацията върви стремително
Последните промени в разпоредбите за пътешестване са " характерен случай на заключване на вратата на конюшнята, откакто конят е избягал ", съобщи...

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР