Кметът на Кърджали д-р инж. Хасан Азис надъха Арда преди

...
Кметът на Кърджали д-р инж. Хасан Азис надъха Арда преди
Коментари Харесай

"Мечтите нямат граници": Кметът на Кърджали надъха "Арда"

Кметът на Кърджали доктор инж. Хасан Азис надъха " Арда " преди историческия край за Купата на България. Тази вечер воденият от Николай Киров отбор се изправя против ЦСКА в София в опит да завоюва трофея за първи път.

Кметът на Кърджали благодари на всички в " Арда " за положените старания и увери, че през днешния ден целият град ще чака с неспокойствие да посрещне Купата на България.

" Уважаеми съграждани, фенове на футбола и " Арда ". Днес, 19 май 2021 година, е исторически ден за спорта и футбола в Кърджали. Община Кърджали постави неимоверни старания за възобновяване на стадиона и тима, като си сложи съществена цел - " Арда " Кърджали да играе в професионалната лига!

След толкоз години, не можехме да си мечтаем за повече, само че мач след мач, победа след победа и гол след гол, разбрахме, че пред фантазиите не би трябвало да има граници. Кърджали благодари на всички играчи, треньори, управление на тима и спонсори за общата страст и вярата в личните благоприятни условия.

Днес Кърджали е футбол. Днес всеки почитател и кърджалиец е главен състезател в тима на " Арда ". Днес " Арда " дефинитивно съживи шампионския дух на всеки кърджалиец. Да си пожелаем довечера да посрещнем Купата на България в Кърджали! Успех, момчета! ", гласи обръщението на кмета на града.

Двубоят се чака да бъде най-посетеният в българския футбол от месеци, откакто през вчерашния ден здравните управляващи позволиха на трибуните да има малко над 20 000 билета.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР