Кметът на град Триер Волфрам Лайбе заяви, че, е имал

...
Кметът на град Триер Волфрам Лайбе заяви, че, е имал
Коментари Харесай

Кметът на Трир с извънредни новини за кървавата касапница ВИДЕО

Кметът на град Триер Волфрам Лайбе съобщи, че, е имал тенденциозен темперамент.

Според очевидци джипът е бил забелязан да се ускорява от основната комерсиална улица към пешеходната зона, по пътя помел минувачи, измежду тях и деца.

Той, плачейки по време на конференцията, посочи, че водачът, който по-рано бе арестуван от органите на реда, съзнателно е сгазил хората с колата си в пешеходната зона.

Шофьорът е 51-годишен немец от квартал на Триер - Саарбург. Лайбе през сълзи описа още за ужаса, който е видял на мястото на случая. „ Видях маратонка на момиче, а до нея самото мъртво момиче “, сподели той.

Полицията не желае да даде повече детайлности за пола и възрастта на починалите и ранените в ранния следобяд. "Все още не можем да дадем информация за претекстовете, първо би трябвало да разпитаме арестувания ", сподели полицейски представител.

По информация на телевизионния канал N24, който се базира на обществените мрежи, Range Rover се е забил в хората със скорост от 100 километра в час.

На фрагменти, оповестени в мрежата, се вижда, че колата, с която са били газени хората, е била спряна, а водачът ѝ арестуван и притиснат към земята.
Мотивите за закононарушението към момента не са известни. На мястото на случая работа не престават органите на реда и изключителните служби.

По последни данни, броят на починалите е достигнал четирима души.

Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР