Кметът на Благоевград Илко Стоянов присъства на тържественото представяне на

...
Кметът на Благоевград Илко Стоянов присъства на тържественото представяне на
Коментари Харесай

Дарители превърнаха благоевградското IV ОУ „Д. Дебелянов“ в по-светло и приветливо място за учениците, кметът Илко Стоянов: Благодаря ви за усилията и възможността децата ни да учат в по-добра среда

Кметът на Благоевград Илко Стоянов участва на тържественото показване на резултатите от план „ Обичам своето учебно заведение “, финансиран от фондация LightSource Charity, в лицето на Албена и Артър Спърлинг.

Той е осъществен благодарение на учебното управление, преподаватели, родители и възпитаници. Вследствие на осъществените действия, интериорът на образователното заведение към този момент е по-светъл и привлекателен, класните стаи и коридорите са облепени с фототапети с тематична устременост, като на тях са поместени мотивиращи послания и мисли.

„ Средата, която създадохме всички дружно подтиква учениците в устрема им да учат и да знаят повече. Тя спомага и за понижаване на експанзията измежду подрастващите и ги възпитава в посока запазване на материално-техническата база “, съобщи шефът на образователното заведение Илиян Чапкънов.

Специално за показване на обновената база в Благоевград дойдоха и донорите Албена и Артър Спърлинг. Кметът Илко Стоянов поздрави участниците в плана, като акцентира, че най-голямото благосъстояние в света са хората и когато те си оказват помощ, позитивните резултати не закъсняват.

„ Искрено ви поздравявам за всичко, което сте създали, тъй че учениците да имат едни в действителност прелестни условия, в които да получават своето обучение. Зная, че дейностите ви са подплатени с доста обич.

Думата, която показва това, което усещам в този миг е БЛАГОДАРЯ! “, сподели по време на тържеството кметът Илко Стоянов. По време на представянето на резултатите от плана в IV ОУ „ Димчо Дебелянов “ гостува и делегация от Измир, Турция, участници по стратегия „ Еразъм+ “.

Гости на събитието бяха още ръководителят на Общински съвет Радослав Тасков, началникът на Регионалното ръководство на образованието Ивайло Златанов, Симона Митова, шеф “Образование ” към Община Благоевград.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР