Кмет призова МВР да пази миньорския градРазследването срещу прокурорския син

...
Кмет призова МВР да пази миньорския градРазследването срещу прокурорския син
Коментари Харесай

72 часа арест за бияча от Перник

Кмет прикани Министерство на вътрешните работи да пази миньорския град
Разследването против прокурорския наследник е трансферирано в София поради специалността на татко му

Имал над 20 набези

Васил Михайлов - 18-годишният наследник на зам.-окръжния прокурор на Перник Бисер Михайлов, е задържан за 72 часа в ареста. Срещу него към този момент са повдигнати две обвинявания за побой, осъществен през април т. година - за причиняване на телесна щета на 24-годишен мъж и закана за ликвидиране на жена, против която размахал нож, оповестиха от Софийска районна прокуратура.

Разследването е в София по предписание на Върховна касационна прокуратура, откакто всички прокурори от миньорския град са си създали отказ като сътрудници с бащата на причинителя.

Както писа “Труд”, на 11 юни Васил Михайлов, който е първенец по кикбокс, преби някогашния футболист от “Миньор” Румен Андонов. Тогава перничани се разпалиха, тъй като съгласно тях от предходната година насам младежът е направил серия от към 20 побоя, като най-често без мотив е нападал хора по улици и заведения.

“Перничани, бъдете в подготвеност, в случай че полицията не може да отбрани града ни, да го създадем ние. Ако би трябвало ще излезем на улицата. И аз ще бъда на първия ред с вас. Защото на следващия ден потърпевш може да бъде вашето дете или родител”, разгласи през днешния ден във фейсбук кметът на Перник Станислав Владимиров.

От Министерство на вътрешните работи прецизираха, че работят по три каузи против прокурорския наследник и за спокойствието на перничани пращат в града и елементи на жандармерията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР