Клюката от дни обикаля из кулоарите на университета в Благоевград,

...
Клюката от дни обикаля из кулоарите на университета в Благоевград,
Коментари Харесай

Фурор! Вижте Само Коя Е Новото Гадже На Динко! Първи Снимки! Ямболията Успя Да Завърти Самата Силиконка

Клюката от дни обикаля из коридорите на университета в Благоевград, където учи Вероника, участничка в състезанието " Мис Силикон ". Там тя направи показно на модификацията в гърдите и устните си.

Вероника е родена в Перник, където е отраснала. Позната е на съгражданите си, защото дълго време се занимавала с таекуон-до в локалните школи, написа Блиц. Динко и Вероника са забелязвани постоянно в Перник и района, където обикалят с мерцедеса на " ловеца на бежанци ".



Динко май е вдлъбнат по хубавицата, разясняват осведомени, загрижени Вероника да не бъде сполетяна от ориста на някогашната половинка на новия и обичан - Десислава Василева, Василева опита мощния пестник на Динко, поради невярност с възрастен мъж.



Припомняме, че ямболията излезе със скандал от Къщата на ВИП брат, където упрекна в неистина Джино Бианкалана, набеждавайки го, че е завлякъл с пари десетки хора у нас и в Америка. В къщата Динко на няколко пъти скочи на Джино и разпалено обясняваше на съквартирантите, че Бианкалана е удрял жена си. Въпреки разразилата се дискусия, Джино се оказа печеливш от обвиняванията на ловеца на бежанци. Той единствено завоюва от облика на почтена жертва и взе премията в риалити предаването.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР