Ключови играчи като Intel и AMD нямат да участват тази

...
Ключови играчи като Intel и AMD нямат да участват тази
Коментари Харесай

Отлив на изложители от Computex 2020

Ключови играчи като Intel и AMD нямат да вземат участие тази година

Изложението Computex в Тайпе губи едни от най-важните си участници тази година
(снимка: CC0 Public Domain)

Н якои огромни производители на компютри и съставни елементи възнамеряват да се откажат от ревюто Computex 2020 в Тайпе , макар че събитието беше отсрочено за есента, оповестяват тайвански медии .

Продължаващата спешна обстановка в света по отношение на пандемията от ковид се акцентира като причина за отдръпване от ревюто. Провеждането на Computex 2020 беше изместено от юни за септември, напомня DigiTimes.
още по тематиката
Твърди се, че редица огромни пазарни участници няма да вземат участие в ревюто тази година, заради риск за здравето на техните чиновници и посетителите. Споменават се имената на водещите производители на чипове Intel, AMD и Nvidia.

По-рано се появиха информации, че азиатските компании Chaintech, Gigabyte, Elitegroup Computer Systems и TUL ще се причислят към листата на отказалите се от Computеx 2020.

Тайванският производител MSI също реши да не взе участие в ревюто тази година, до момента в който Asus увери, че към момента възнамерява да показа най-новите си артикули през септември в Тайпе.

OEM производителите, които тази година не имат намерение да вземат участие с щандове на ревюто, ще проведат вместо това онлайн презентации на своите артикули по време на събитието.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР