Ключова рокада по високите етажи на НАП е станала наскоро

...
Ключова рокада по високите етажи на НАП е станала наскоро
Коментари Харесай

Ключова рокада в НАП Пловдив - изтеглиха в София шеф на важе...

Ключова рокада по високите етажи на Национална агенция за приходите е станала неотдавна в приходната организация, научи " Марица ". Дългогодишният началник на основната дирекция " Обжалване и данъчно-осигурителна процедура " (ОДОП) Георги Арнаудов към този момент е част от екипа на Румен Спецов в Централното ръководство на Агенцията в столицата.

Пловдивският кадър става третият заместител изпълнителен шеф в Национална агенция за приходите. Георги Арнаудов има голям опит в системата на приходната администрация и други държавни структури. В Национална агенция за приходите е минал през всички равнища. За известно време е бил и шеф на локалния офис на Комисията за определяне на имущество, добито от незаконна активност.

За освободеното от Арнаудов място е разгласен конкурс. Конкурентният асортимент обаче е стеснен единствено до чиновниците от дирекция " ОДОП " в Пловдив поради спецификата на работата и нуждата от задълбочени знания върху материално данъчното законодателство. Решението дали една позиция в Национална агенция за приходите да бъде отворена за външен конкурс или да бъде лимитирана до конкурентен асортимент сред част от чиновниците са взима от директния началник.

Задължително изискване пред претендентите за поста е да има приключена магистратура, както и 7 години опит или добит V старши сан като държавен чиновник. Тежест ще има оценката, която служителят е получил за последната година да е една от двете най-високи по петобалната система.

Документи се събират до 3 февруари, като класирането ще мина в два стадия - писмена разработка по управническа тема и изявление. Това значи, че нов шеф на юристите в Национална агенция за приходите Пловдив ще има най-рано в края на февруари или началото на март.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР