Клубовете от Бундеслигата Вердер (Бремен) и Борусия (Дортмунд) се включиха

...
Клубовете от Бундеслигата Вердер (Бремен) и Борусия (Дортмунд) се включиха
Коментари Харесай

Борусия и Вердер се включиха в помощ на пострадалите от земетресението в Турция и Сирия след призив на бивш техен футболист

Клубовете от Бундеслигата Вердер (Бремен) и Борусия (Дортмунд) се включиха в събирането на средства в поддръжка на родственици на жертвите от земетресението в Турция. Това се случи след апел от техния някогашен футболист Йомер Топрак.

" Мнозина даже не могат да си показват каква е обстановката на място. Отчасти е като гробище, нито една къща не е останала здрава и цели градове към този момент не съществуват “, сподели Топрак пред уеб страницата на Вердер (Бремен).

33-годишният състезател, който е роден в Дортмунд, се реалокира в Анталияспор в турското състезание предходната година от Вердер. Преди съботния мач от Бундеслигата в Бремен сред неговите някогашни тимове, футболистите резервираха минута безмълвие дружно с публични лица и почитатели в символ на почитание към нещастието. Борусия (Дортмунд) завоюва срещата с 2:0.

Набирането на средства се организира към Weserstadion и фланелките от мача ще бъдат продадени на търг в интернет.

" Аз съм дете на Бундеслигата и се надявам, че в този момент може да се помогне на моята татковина “, добави Топрак.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР