Клубът на привържениците на Ботев (Пловдив) сподели интересно съобщение преди

...
Клубът на привържениците на Ботев (Пловдив) сподели интересно съобщение преди
Коментари Харесай

Бултрасите отказват да платят пълната сума на билетите за мача със Славия

Клубът на последователите на Ботев (Пловдив) показа забавно известие преди минути в формалния си уебсайт, който екипът на Sportal.bg разгласява без редакторска интервенция.

Ето и какво пишат почитателите на " канарчетата " часове преди значимия реванш за Купата на България против Славия, който ще се изигра през днешния ден от 18:30ч. на националния стадион " Васил Левски ".

" Скъпи ботевисти, до нас доближават тревожни клюки, които касаят цените и разпространяването на домакинските билети за полуфиналния мач. „ Клуб на последователите на Ботев Пловдив “ е организация, която постоянно е целяла и се е борила да пази ползите на жълто-черната аудитория. Именно заради тази причина, ние изрично отхвърляме почитателите на Ботев Пловдив да заплащат цялостната сума на пропуските, а домакинските последователи да се възползват от преференциални цени. Нямаме нищо срещу ентусиастите на най-старият столичен отбор, само че считаме за редно изискванията да са равни за всички. Нека въпреки всичко не забравяме, че цените на талоните бяха избрани не от различен, а от пълничкия господин, който е покровител на „ белите “.

На вниманието на уредниците на шампионата, а точно „ Българска професионална футболна лига “, на дежурните длъжностни лица, респективно дежурния пратеник. Господа, надяваме се да не допускате сходни злоупотреби и да осигурите равни условия за всички последователи, които ще посетят този мач. Апелираме към непоколебим надзор на касите, на които ще се продават домашен билети от самото им отваряне до началото на футболната среща, а също по този начин и нараснало внимание за разпределяне на билети на ръка и всевъзможни други обстановки, събуждащи подозрения за злоупотреби. Ние също ще предприемем ограничения!

Благодарим Ви! ", гласи известието на КПБП.
Първа лига 5 кръг, събота 21 април  Ботев (Пловдив) 2:4краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР