Клоп предупреди, че предстоят още по-тежки мачовеМениджърът на Ливърпул Юрген

...
Клоп предупреди, че предстоят още по-тежки мачовеМениджърът на Ливърпул Юрген
Коментари Харесай

Клоп предупреди, че предстоят още по-тежки мачове

Клоп предизвести, че предстоят още по-тежки мачове
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп предизвести тима си, че го чакат още по-сериозни тествания, спрямо предходните два мача. След равенствата с Лестър и Уест Хям, отборът на Ливърпул остава водач в Премиършип, само че в този момент изпреварва Манчестър Сити единствено с три точки.

Клоп не зачертава от борбата за купата и Тотнъм, който е на пет точки от мърсисайдския отбор. По тази причина германецът прикани тима да се готви за идващите провокации.

"Ако искаш да бъдеш на върха в края на сезона, би трябвало да се справяш с доста по-тежки обстановки. В продължение на пет, шест, седем седмици говорихме за конкуренция единствено сред два тима, само че в този момент и Тотнъм е доста близо. За мен те 100% са в съревнованието. Виждам вашите лица и вие ни съчувствате, само че всичко е обикновено. Точка на терена на Уест Хям е естествен резултат, за нас това не стана сърпрайз. Ако искаш да претендираш за огромни цели, би трябвало да си квалифициран за тежките борби. Сезонът е дълъг, до момента сме изгубили единствено един мач. Нещата се развиват добре, просто това е един тежък миг. Милнър има здравословни проблеми, Ван Дайк отсъства три-четири дни и загуби четири кг. Дали можем да играем по-добре? 100 %. Мачовете обаче са комплицирани. Не се жалвам по този мотив, той просто е реалност. Това не е опрощение. Можехме да играем и по-добре. Милнър се върна в строя, само че не тренира. Подготовката му за този мач бе надалеч от идеалната, само че въпреки всичко спечелихме точка", съобщи Клоп, представен от The Guardian. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР