Клои Кардашиян и Тристан Томпсън, които излизаха от 2016 до

...
Клои Кардашиян и Тристан Томпсън, които излизаха от 2016 до
Коментари Харесай

Клои Кардашиян устройва най-добрите партита

Клои Кардашиян и Тристан Томпсън, които излизаха от 2016 до 2021 година, станаха родители за първи път през април 2018 година Тогава се роди щерка им Тру. През юли предходната година, откакто към този момент бяха разграничени, двамата посрещнаха и своя наследник, роден посредством сурогатна майка.

Въпреки че към този момент не е дружно, двойката остава отдадена на взаимното родителство. Бащата Тристан Томпсън е все по този начин водеща фигура в живота на децата си, като за четвъртия ѝ рожден ден подари на дъщеря си Тру диамантена огърлица.

Тази година на 1 април Тру навърши пет години и майка ѝ Клои Кардашиян нямаше по какъв начин да пропусне да провежда празненство. От видео на Кайли Дженър в TikTok разбираме, че тя и щерка ѝ Сторми са отишли дружно на празненството, написа lifestyle.bg.

А в него, несъмнено, са били вложени много старания. Детският рожден ден е бил тематичен, което проличава от украсата с голям брой балони и лентички. Балоните са били направени по този начин, че да наподобяват като медузи и морски мехурчета, с цел да подхождат на морската тема на празненството. От фотосите, споделени от Клои Кардашиян на стори в Insragram, разбираме, че тортата на дребната Тру също е отговаряла на цялостната хармония.

На детския рожден ден са участвали братовчедите на рожденичката, лелите ѝ, както и баба ѝ Крис Дженър, написа Us Magazine.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР