Климатологът Симеон Матев подкрепи депутата от БСП Явор Божанков, който

...
Климатологът Симеон Матев подкрепи депутата от БСП Явор Божанков, който
Коментари Харесай

Симеон Матев за Явор Божанков: За негово добро е, че са го изключили от БСП

Климатологът Симеон Матев поддържа депутата от Българска социалистическа партия Явор Божанков, който през днешния ден изрече друга позиция от партията по отношение на изпращането на военна помощ на Украйна, а по-късно бе изключен от парламентарната група на левицата.

" На мен ми направи още веднъж положително усещане господин Божанков от Българска социалистическа партия, който изрази една евроатлантическа позиция, не сходна с политиката на партията си. Той и по други тематики е изказвал по-друга позиция  За негово положително е това, че са го изключили. Не е добре госпожа Нинова първо да го хвали, след това да го изключва. Тези способи ги помним от едни други ери ", сподели той в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Направи ми усещане също, че съвсем цялата парламентарна група на " Продължаваме промяната " е гласувала " за ", като се изключи един, който се е въздържал. Носи се, че това е господин Василев. Той не за първи път демонстрира един ляв уклон в своите разбирания. Само да си напомним, че и в бюджета на предходното държавно управление имаше много леви уклони. Явно си има такава тенденция. Няма неприятно. Мен обаче друго ме накара да се замисля - при предходното гласоподаване да окажем помощ на Украйна, тогава единствено шест депутати от Политическа партия поддържаха това решение, а в този момент внезапно цялата група го поддържа. Какво се е случило с политиката на тази партия? Кой подрежда там, има ли тоталитарно разпореждане там?, изумен е климатологът.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР