Клаудия Уинкълман вярва, че тайната на успеха на Strictly Come

...
Клаудия Уинкълман вярва, че тайната на успеха на Strictly Come
Коментари Харесай

Клаудия Уинкълман от BBC Strictly Come Dancing за тайната на успеха на шоуто

Клаудия Уинкълман има вяра, че тайната на триумфа на Strictly Come Dancing е, че неговият топ екип е управителен от дами.

Сериалът се управлява от изпълнителния продуцент Сара Джеймс, която пое поста през 2019 година, откакто работи в шоуто на BBC в продължение на пет години. Strictly е режисиран от Ники Парсънс от 2006 година, като Джо Уолъс е негов редактор от предходната година.

52-годишната Клаудия е водеща на главното шоу с Тес Дейли, 54-годишна, от 2014 година насам и счита, че известността на женският гений е едно от най-хубавите преимущества на шоуто. „ Всички са работили там от години, тъй че ние сме същинска тайфа и това е шоу – без засегнатост – напълно ръководено от дами “, споделя тя. „ И по този начин, режисьорът, жена, притежател на премията BAFTA; изпълнителният продуцент, жена; нашият възлагащ редактор, жена.

„ Има мъже и те явно са отлични, само че това е... ние минали сме през всевъзможни неща дружно, без значение дали раждане или среща с някого, или разлъка... тъй че Строго се усещам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР