Китайското момиченце Кан Менру е дете на приемни родители от

...
Китайското момиченце Кан Менру е дете на приемни родители от
Коментари Харесай

Ембрион-паразит расте в корема на китайско момиче

Китайското момиченце Кан Менру е дете на приемни родители от провинцията Хенан. Родната й майка се отказала от нея незабавно след раждането й и я осиновила бездетна двойка.

Тримата си живеели прелестно, до момента в който наскоро на момиченцето без причина почнал да му пораства коремът. Суеверни съседи незабавно лепнала на дребната присъда " Чудовище! " и тръгнали злословия, че е забременяла от нечисти сили.

Лекарите обаче бързо разсеяли всички жлъчни мнения. След проучването на момичето станало ясно, че в него живее ембрион-паразит, който й изпива виталните сили.

" Дъщеря ви ще почине, в случай че в най-скоро време не й бъде направена интервенция ", произнесли се медиците пред родителите на дребната Кан.

Те обаче нямат нужните средства, с които да платят интервенцията и последвалото лекуване. Затова кметството в провинцията е основало специфичен фонд за набиране на средства за Кан.

Подобен случай имаше преди четири години в в Бангладеш. В корема на 16-годишния Абу Райхан се оказа, че живее неговият брак-близнак без развита глава.

Плодът бе с развити крака и даже нокти. В корема на брат си близнакът бе съумял да порасне до 2 кг. Лекарите избавиха младежа от непотребния товар след интервенция.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР