Китайският производител на високотехнологични 100% електрически автомобили XPeng направи летящ

...
Китайският производител на високотехнологични 100% електрически автомобили XPeng направи летящ
Коментари Харесай

XPENG с летящ старт на 2024 година

Китайският производител на високотехнологични 100% електрически коли XPeng направи летящ старт на новата календарна година, като записа растеж в доставките си от 58% до равнище от 8250 единици.

Като главен фактор за забележителното си пазарно показване през януари 2024 година, от XPeng показват напълно новия X9, стартиран на китайския пазар при започване на същия месец, който е генерирал съвсем 2500 доставки

XPENG X9 е създаден на новаторската модулна платформа SEPA 2.0 и може да бъде изпълнен с интериорна настройка с до 7 седалки. Електрическият многофункционален модел е разполагаем за поръчка на цена от към 50 000 евро, като идва със система за ръководство и на задните колела и адаптивно въздушно окачване, което разрешава регулирането на отстоянието на автомобила от пътя с до 90 мм.

В взаимозависимост от равнището на осъществяване, може да бъде изпълнен със специфични zero-gravity седалки на втория ред с неповторими за промишлеността подглавници и облегалки, 21.4-инчова мултимедийна система, интегрирано хладилно поделение и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР