Китайският производител на електромобили XPENG обяви, че компанията добавя изцяло

...
Китайският производител на електромобили XPENG обяви, че компанията добавя изцяло
Коментари Харесай

XPENG с нов електрически SUV в Европа

Китайският производител на електрически автомобили XPENG разгласи, че компанията прибавя напълно нов модел в европейското си портфолио- G6, който от марката разказват като " ultra smart coupe SUV ".

XPENG G6, поръчки за закупуване на който ще стартират да се одобряват през май, е развъртян на новаторската платформа SEPA2.0 (800V), с помощта на което разрешава зареждане с потенциал от до 280 kW. Тук от компанията показват, че зареждането от 10% до 80% ще бъде допустимо за по-малко от 20 минути

Новият електрически автомобил на компанията ще се предлага в две версии според от интегрираната батерия- 66 kWh (LFP) и 87.5 kWh (NCM), като от показват, че втората трансформация ще предложи свободен пробег от до 570 километра (WLTP стандарт).

Базовата версия на модела G6, първите доставки на който се чака да бъдат осъществени в Европа през третата четвърт на тази година, идва общоприетоо със задно задвижване и мощ от 258 (RWD Standard Range) или 286 конски сили (RWD Long Range).

Топ версията на G6- AWD Performance, дава обещание мощ от 476 конски сили и въртящ миг от 660 Нм, ускоряване от 0 до 100 км/ч за 4 секунди и оптималната скорост на придвижване от 200 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР