Китайският хороскоп е на хиляди години и лесно предхожда западния

...
Китайският хороскоп е на хиляди години и лесно предхожда западния
Коментари Харесай

Зодиите с най-лоша съвместимост според китайския хороскоп

Китайският хороскоп е на хиляди години и елементарно предхожда западния си еквивалент. Дори през днешния ден милиони вярващи по целия свят се съветват постоянно с китайския зодиак.

Докато западната астрология се основава на месеците от годината, в китайската астрология вашата зодия се дефинира от годината, в която сте родени.

В китайския календар има дванадесет зодиакални знака животни - Плъх, Вол, зодия Тигър, Заек, Дракон, зодия Змия, Кон, зодия Овца, Маймуна, Петел, зодия Куче, Глиган.

Ето и кои двойки зодии са несъвместими дружно съгласно китайския хороскоп!

Плъх и Кон

В такава двойка ще има доста проблеми от битов темперамент. Партньорите мъчно намират общ език и като че ли са от разнообразни планети. Оставането им дружно може да им аргументи злощастие.

Плъх и Овца

Тези хора гледат изцяло в разнообразни направления, имат противопоставен метод на живот и мъчно се синхронизират. Могат да реализират единодушие единствено и само посредством огромни взаимни отстъпки всеки ден. Но никой от тях не желае да прави такива.

Вол и Кон

 Китайски хороскоп

Въпреки че видимо имат доста общи тематики за диалог и прилики в ориста си, тези хора си остават разнообразни. Ще им е мъчно да си паснат, тъй като отдават доста значение на работата си и по-малко на персоналния живот. По-скоро ще се разминат в живота и ще намерят някой по-добър сътрудник.

Тигър и Маймуна

Тигърът няма да обръща задоволително внимание на Маймуната, която ще жадува за самопризнание, деликатност и занимания. Въобще те ще имат тотално разнообразни занимания и ползи, заради което нещата посред им няма да се получат.

Заек и Змия

Този съюз също наподобява неустойчив съгласно китайския хороскоп, защото зодия Змия е по-смела и практична в тактиките си, а зодия Заек може да е нерешителен и колеблив на моменти. Определено в такава връзка се обрисуват огромни конфликти.

Заек и Дракон

Заекът не би имал щастлива връзка и със зодия Дракон - просто са прекомерно разнообразни.

Дракон и Куче

Изключително несъответствуващ се оказва съюзът сред Куче и Дракон. Хората от втората зодия са по-приключенски настроени и непредвидими, а Кучето избира рутината и постоянният сътрудник.

Кон и Плъх

 Зодиите с най-лоша съгласуемост съгласно китайския хороскоп

Това са персони, които имат тотално противоположни възгледи. Не са способни да намерят допирни точки и постоянно се оказват в спор.

Петел и Заек

Петелът е целенасочен и праволинеен в доста връзки. Заекът обича спокойствието и не е податлив на огромни опасности.

Глиган и Змия

Според китайския хороскоп тези две зодии са изцяло несъвместими и една такава двойка мъчно би оживяла дълго време без изневери, неистини и разправии.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР