Китайският гигант в онлайн търговията Alibaba Group ще започне да

...
Китайският гигант в онлайн търговията Alibaba Group ще започне да
Коментари Харесай

Аlibaba започва да продава коли чрез вендинг машина

Китайският колос в онлайн търговията Alibaba Group ще стартира да продава коли посредством вендинг машина. Първото сходно оборудване ще стартира да работи в Китай в края на тази или началото на идната година, написа аutonews.ru.

Апаратът за автоматизирани продажби на коли съставлява гараж на доста равнища. Да се избере и купи автомобил ще може да се прави благодарение на смарт телефон.

Проектът е по самодейност на дъщерната копания на Alibaba - Tmall. Купувачът е нужно за избере харесалата му машина благодарение на мобилното приложение и по-късно да натисне бутона " купи ". След това поръчаният автомобила ще се спусне с асансьор от място си в многоетажния транспарантен гараж и клиентът ще може да си го получи.

Потребителят на услугата е належащо да заплати са избаранат кола първична вноска от 10 %, а по-късно зда я изплаща с ежемесечни вноски в системата Alipay.

Купуването на коли по този метод ще могат да вършат единствено клиенти на компанията с висок кредитен рейтинг.

Генералният шеф Tmall Юй Вей споделя, че с новия метод пазаруването на коли ще стане просто както е и на кутийка Кока Кола.

 В Съединени американски щати откриха вендинг автомат за продажба на коли (ВИДЕО)
В Съединени американски щати откриха вендинг автомат за продажба на коли (ВИДЕО)  

Окончателното заплащане се прави след 7 дни

Първият в света сходен вендинг уред за продажба на коли стартира да работи през 2015 година в американския град Нешвил. Той бе открит от компанията за онлайн продажби на коли втора ръка Carvana.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР