Китайските стоманодобивни предприятия са отчели рязък ръст в приходите си

...
Китайските стоманодобивни предприятия са отчели рязък ръст в приходите си
Коментари Харесай

Рязък ръст в приходите на стоманодобивната индустрия в Китай

Китайските стоманодобивни предприятия са отчели внезапен растеж в приходите си през интервала януари-септември. Общите приходите в промишлеността са се нараснали с 86% достигайки 230 милиарда юана или близо 33 милиарда $, сочат данни на Китайската асоциация по стоманата и чугуна (CISA), съобщи bulgarian.cri.cn.

Размерът на облагата е достигнал междинния за водещите промишления предприятия в Китай, преобръщайки досегашната обстановка, при която ниските доходи и недостига бяха повсеместни в стоманодобивната промишленост, показва още Асоциацията.

Лиу Джъндзян, общоприет секретар на CISA, приписва растежа на бранша на повишаващото се търсене към стоманата и постоянните цени на желязната руда.

Продукцията от необработена и обработена стомана се е нараснала респективно на 6.07 и 7.21 % през първите три тримесечия.

Предвид растящите облаги, китайските производители на стомана стартират да обръщат и по-голямо внимание на контрола върху замърсяването и намаляването на задлъжнялостта. Предприетите ограничения са довели до 1.12% спад на отпадъчните води при производството.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР