Китайски военни стратези за първи път започнаха да моделират пълномащабен

...
Китайски военни стратези за първи път започнаха да моделират пълномащабен
Коментари Харесай

Китайската армия симулира пет варианта за морски конфликт със САЩ и алианса

Китайски военни стратези за първи път започнаха да моделират пълномащабен спор по море с алианса, управителен от Съединени американски щати. Това оповестява South China Morning Post в сряда.

Автор на военната разработка е Фанг Цяндзин, аналитик във военната част 91 404 в провинция Хъбей, която е профилирана в профилни проучвания за флота на китайската войска. В създаването си, оповестена в профилираното военно издание Journal of Ship Research, Цяндзин преглежда успеваемостта на средствата за отбрана на надводните кораби на Китай при положение на спорове с друга степен на активност. Имената на съответни страни не се загатват в проучването, само че описът на оръжията, която включва „ две ударни групи на самолетоносачи “, допуска борба със Съединените щати и техните съдружници, които в създаването са наречени  ​​„ наследник съюз “. "

Разгледани са общо пет сюжета. В първия и най-простия от тях надводните кораби на китайската войска се изправят против двама съперници. Във втората, общоприета версия, „ синият съюз “ не взе участие директно, само че дава на същите два съперника на китайските въоръжени сили лимитирано количество разследваща информация. В третия сюжет алиансът към този момент е дал огромно количество разнообразна информация, а в четвъртия е предавал разследващи данни, взел участие е директно в спора с повече от две авионосни ударни групи, а също по този начин е направил офанзиви в информацията заобикаляща среда.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР