Китайски учени се подготвят за Трета световна война, водена с

...
Китайски учени се подготвят за Трета световна война, водена с
Коментари Харесай

САЩ: Китай се готви за Трета световна война с биологични оръ...

Китайски учени се приготвят за Трета международна война, водена с биологични и генетични оръжия, в това число ковид, през последните шест години. Това демонстрира документ, направен от американски следователи, за който оповестява „ Дейли Мейл “, представен от БГНЕС.

Доказателствата, че Пекин е разглеждал като част от военния си капацитет коронавирусите ТОРС от 2015 година, породиха нови страхове по отношение на идеята с Covid-19.

Документът сочи, че учени от Народната освободителна войска и здравни чиновници изследват манипулирането на заболявания, с цел да се създават оръжия „ по невъобразим до момента метод “.

Депутатът Том Тугендхат, ръководител на Комисията по външни работи, съобщи: „ Този документ поражда огромни опасения по отношение на упоритостите на някои от тези, които поучават висшето партийно управление. Дори при най-строг надзор тези оръжия са рискови “.

Експертът по химически оръжия Хамиш де Бретън-Гордън сподели: „ Китай осуети всички опити за регулация и надзор на лабораториите му, където може да е имало такива опити “.

Разкритие в публикацията „ Какво в действителност се случи в Ухан “ беше оповестено през вчерашния ден в „ The Australian “.

Документът „ Нови типове изкуствени вируси като генетични биооръжия “ твърди: „ Откриването на способността за заледяване и изсушаване на микроорганизми е направило допустимо съхраняването на биологични сътрудници и аерозолизирането им по време на офанзиви “. Налице са 18 учени, които са работили във „ високорискови “ лаборатории, споделят анализаторите.

Разузнавателните организации подозират, че Covid-19 може да е резултат от несъзнателно приключване от лаборатория в Ухан. Но към момента няма доказателства, че вирусът е пуснат съзнателно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР