Китайската корпорация Huawei подготвя анонса на смартфона Huawei nova 3

...
Китайската корпорация Huawei подготвя анонса на смартфона Huawei nova 3
Коментари Харесай

Huawei nova 3: безрамков метален смартфон с две двойни камери

Китайската корпорация Huawei приготвя анонса на смарт телефона Huawei nova 3 с железен корпус, две двойни камери и екран без странични рамки. Дизайнът на Huawei nova 3 доста наподобява на Mate 10 Lite, само че хардуерът е друг.
Очаква се новият телефон да излезе на пазара на 5 декември. Главните особености на новото мобилно устройство са безрамковият екран със съответствие на страните 18:9 и двете двойни камери. И двете камери на Huawei nova 3 имат оптичен зум, портретен режим и поддържат боке резултата.



Новият смарт телефон ще има 5,93″ екран с резолюция 2160х1080 пиксела (FHD+) и ще употребява 8-ядрения процесор HiSilicon Kirin 670 с тактова периодичност 2,2 GHz и интегрирания графичен ускорител Mali-G72 MP4. Подготвени са модели с 3/4 GB RAM и 32/64 GB сторидж.



Корпусът на Huawei nova 3 е изработен от метал, скенерът за пръстови отпечатъци е подложен на гърба, а тъкмо над него е разположената двойната съществена камера с резолюция 20+16 мегапиксела. Предната камера също е доста добра – фотосензори с резолюция 20+2 мегапиксела.



Официалната целесъобразна цена на Huawei nova 3 е $450 , което не е доста за предлаганите благоприятни условия и хардуер. Анонсът на новия смарт телефон е разгласен за 5 декември в Китай. В Европа Huawei nova 3 вероятно ще се появи за новогодишните празници.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР