Китайската компания Волво карс (Volvo Cars) обяви, че през следващите

...
Китайската компания Волво карс (Volvo Cars) обяви, че през следващите
Коментари Харесай

Volvo и BMW изтеглят хиляди дизелови коли заради риск от пожар

Китайската компания Волво карс (Volvo Cars) разгласи, че през идващите месеци ще завърши с преоборудването на над 50 хиляди дизелови автомобила за да се понижи рискът от пожар в мотора, съобщи ДПА.
През юли компанията оповести, че за някои от съставените елементи в мотора има риск от стопяване, което в най-лошия случай може да докара до възпламеняването му. Решението е да се конфигурира нов програмен продукт и нова охладителна система, които вземат решение казуса. От октомври потребителите са уведомявани за нужното модернизиране, сподели представителят на компанията Щефан Елфстрьом за ДПА.
По думите му обновяването обгръща 54 хиляди автомобила в Германия и 86 хиляди в Швеция от модели с четирицилиндрови дизелови мотори, създадени в интервала 2014-2019 година
Стокхолмският ежедневник "Дагенс нюхетер " заяви, че немският автомобилостроител Бе Ем Ве (BMW) ще модернизира по сходни аргументи към 12 900 дизелови коли, продадени в Швеция.
В четвъртък от немския тръст оповестиха, че ще преоборудват 232 хиляди дизелови автомобила, в това число 113 хиляди в Германия, заради евентуален риск от пожар.
През 2010 година китайският Чжъцзян Джийли холдинг груп (Zhejiang Geely Holding Group) купи Волво карс от американската компания Форд (Ford).
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР