Китайска авиокомпания бе принудена да отрече, че кабинния ѝ екипаж

...
Китайска авиокомпания бе принудена да отрече, че кабинния ѝ екипаж
Коментари Харесай

ВИДЕО, запечатало групов секс принуди авиокомпания да се оправдава

Китайска самолетна компания бе принудена да отхвърли, че кабинния ѝ екипаж прави оргии сред полетите, откакто в интернет се появи фрапантен и компрометиращ секс запис на 6-ма нейни чиновници, които вземат участие в колективен секс, написа в. Mirror.

В китайската обществена мрежа Weibo се появи видео, на което са записани палавите дейности на двама мъже и четири дами, които, съгласно текста към фрагментите, са водачи и стюардеси от самолетната компания China Eastern Airlines или от нейната дъщерна компания Shanghai Airlines.



Твърди се, че видеоклипът е сниман в хотел в Мадрид, където личният състав на самолетната компания си почивал сред полетите.

Представители на China Eastern Airlines разгласиха изказване, в което изрично отхвърлят присъединяване на свои чиновници в скандалното видео.



Според някои от потребителите в Weibo, казаното от управлението на авиопревозвача може би е правилно, тъй като съгласно тях груповите полови подиуми са снимани в тайландски СПА център с присъединяване на професионални проститутки.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР