Китайка успя да убеди 20-имата си интимни приятели да ѝ

...
Китайка успя да убеди 20-имата си интимни приятели да ѝ
Коментари Харесай

Номерът на китайката: Красавица накара 20-те си гаджета си да ѝ купят апартамет с невероятен трик

Китайка съумя да убеди 20-имата си интимни другари да ѝ купят 20 броя iPhone 7 и по-късно ги продаде на уебсайт за преработване, с цел да си купи къща. Тя съумява да вземе към 725 паунда за всеки един и употребява средствата да внесе депозит за нов дом.

Случаят беше оголен от китайската платформа Tian Ya Yi Du и написан от консуматор с псевдоним Proud Qiaoba.

Той удостоверява, че е бил сътрудник на дамата, която китайските медии нарекоха "Xiaoli " и изясни, че всички в офиса им в този момент говорели за този случай.

Въпросната Xiaoli живее в град Шенжен в западен Китай и разказвала по какъв начин незабавно щом получава новите айфони от гаджетата си, ги продавала на уеб сайтът за преработване Hui Shou Bao за 120 000 китайски юана (близо 14,5 хиляди паунда).

Къщата, която купила съобразителната дама била в покрайнините и щом посочила новия си дом на приятелите си, те били шокирани от метода, по който се е сдобила с парите за нея.

Някои от тях пробвали да я схванат, тъй като не била от заможно семейство, майка ѝ била стопанка, а татко ѝ работник-емигрант.Като най-голямата щерка в фамилията и откакто родителите ѝ остарявали, тя била напрегнат да им купи лично жилище.

След като мнозина станали подозрителни за истинността на иторията, BBC Trending се свързала с платформата Hui Shou Bao и те удостоверили, че са купили 20 айфона от жена през октомври 2018 година и са платили 6000 китайски юана (приблизително 725 паунда) за всеки един от тях.

Съвсем скоро по-късно хаштаг "20 телефона за къща " стартира да става известен в китайската обществена мрежа Weibo и е бил употребен повече от 13 милиона пъти досега.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР