Китай отвърна остро на първата стратегия по национална сигурност на

...
Китай отвърна остро на първата стратегия по национална сигурност на
Коментари Харесай

Китай дамгоса стратегията на Тръмп, основавала се на остарели представи

Китай отвърна остро на първата тактика по национална сигурност на американския президент Доналд Тръмп, като разгласи, че Пекин е твърдо решен да оспори американската мощност, изтъквайки, че Вашингтон би трябвало да " изостави остарелите показа, като да вземем за пример манталитета от Студената война ", оповестява " Франс прес ".

" Всяка страна, или всеки отчет, който изкривява обстоятелствата, или насочва злонамерени клюки, ще стори това на вятъра ", посочи говорителката на външното министерство на Китай по време на постоянна конференция.

Тръмп през вчерашния ден акцентира в тактиката си, че " през днешния ден, играчи от ранга на Китай и Русия употребяват осведомителните технологии, с цел да подкопаят законността на демокрацията. Нашите съперници се прицелват в медиите, политическите развой, финансират обществените мрежи, стремят се да получат персонални данни ".

Тръмп разгласи също, че Русия и Китай са противници, които се стремят да оспорят американските полезности.

По тази причина Съединени американски щати се намирали в нова епоха на състезание. В тактиката държавното управление на Тръмп дефинира Китай и Русия като " ревизионистични сили ", които " употребяват технологии, агитация и насила, с цел да оформят свят, противопоставен на нашите ползи и полезности ".

Все отново Доналд Тръмп разкри, че Съединени американски щати ще работят дружно с Русия и Китай, когато това служи на американските ползи. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР