Китай и Русия започнаха днес съвместни военноморски учения близо до

...
Китай и Русия започнаха днес съвместни военноморски учения близо до
Коментари Харесай

В разгара на напрежението: Китай и Русия с военноморски учения край Северна Корея

Китай и Русия започнаха през днешния ден взаимни военноморски учения покрай Северна Корея в разгара на напрежението, подбудено от последния нуклеарен опит и ракетните тествания на Пхенян, съобщи Ройтерс.

Путин и Макрон дефинираха обстановка в Северна Корея като „ извънредно комплицирана “

Стартът на ученията бе даден в навечерието на общополитическите диспути на годишната сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации, в които се чака тематиката за Северна Корея да е централна .

Северна Корея изстреля поредна балистична ракета

Китайската организация Синхуа прецизира, че маневрите се организират в зоната сред залива Петър Велики, в региона на далекоизточния съветски град Владивосток, близо до руско-севернокорейската граница , и в южната част на Охотско море, на север от Япония. Това са вторите взаимни военноморски учения сред Русия и Китай за тази година. Първите бяха в Балтийско море през юли.

Бивш US командос предлага необичайно решение за рецесията със Северна Корея

В информацията на Синхуа за ученията не се прави директна връзка сред тях и напрежението със Северна Корея. Китай и Русия нееднократно приканиха за договаряния за спокойно решение на севернокорейската рецесия, напомня Ройтерс.
  По тематиката Китай предизвести Съединени американски щати да спрат заканите към Северна Корея Сурови наказания: Забрана за жителите на Северна Корея да работят в страните от Европейски Съюз Тръмп: Санкциите против Северна Корея не са огромна работа Ето какво може армията на Северна Корея (СНИМКИ)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР