Киселото мляко има прекрасен хипертоничен ефект, доказаха с изследване на

...
Киселото мляко има прекрасен хипертоничен ефект, доказаха с изследване на
Коментари Харесай

Киселото мляко сваля кръвното: Уни Мейн

Киселото мляко има прелестен хипертоничен резултат, потвърдиха с проучване на група от хиляда души в края на междинната възраст учените от Университета на щата Мейн в Съединени американски щати. Всички те са имали кръвно малко над естественото – 140/90. В рамките на проучването им е наложена регулярна приложимост на кисело мяко, каквато ние – българите, сме привикнали от деца да имаме. Резултатът при всички е един – усмиряване и понижаване на кръвното налягане. Това е доста значимо за Щатите, само че също и за България, защото измежду главните стимулатори на хипертонията е наднорменото тегло.

На база на проучванията на американските учени, към този момент е почнала създаването на медицински препарати, в които ще се употребява фамозният български микроб, който прави киселото мляко – кисело.

Единствената спогодба на учените – нашия сегашен лайфхак, е млякото да бъде живо, т.е. да съдържа потребната българска бактерия, а също по този начин да няма примеси – захар да вземем за пример, каквато и у нас постановиха с „ йогурта” изключително на младежите производителите от чужбина.

Във всеки случай, в страна като нашата, където пъти повече хора умират от сърдечно-съдови болести, в сравнение с от ковид – за 2020 година съотношението беше 10 ПЪТИ, би трябвало да се каже, че яденето на кисело мляко оказва помощ да отсрочат, да притъпят или да понижат проблемите си с най-важния орган.

Напомняме, че с изключение на тези резултати, киселото мляко се оказа и с превъзходен утешителен резултат в условия на стрес – т.е. пийте айран вместо едно малко, в случай че сте имали тежък ден, или пък вместо да изядете един шоколад. Йогуртът също по този начин подмладява, или хайде – стопира стареенето.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР