Кирил Танев, фитнесинструктор и гадже на Златка Димитрова, прие тежко

...
Кирил Танев, фитнесинструктор и гадже на Златка Димитрова, прие тежко
Коментари Харесай

Гаджето на Златка избухна: Само у нас кръчмите са по-важни от спорта

Кирил Танев, фитнесинструктор и гадже на Златка Димитрова, одобри тежко решението на здравния министър Кирил Ананиев залите да останат затворени още месец . Бившият претендент за общински консултант в Бургас Танес написа ядосан статус във Facebook, в който упрекна ръководещите, че толерират заведенията и кината, които към този момент имат право да работят, за сметка на здравословния метод на живот и фитнесите. "Фитнесите остават затворени още месец! Това е решението на здравния министър и всички "гении " в държавното управление! Всеки ден се чудят от къде да изнамерят позитивни проби, тестват се гетата единствено и единствено да се откри някоя.... при 1600 проби под 30 инфектирани... и отново си гласоподаваха изключително състояние, само че под друго име.



За страдание нашия отрасъл няма лоби, няма федерация, няма асоциация, няма нищо.... и до момента в който сме разединени и до момента в който пишем единствено тук (това върша и аз, тъй като няма друга опция за сега) ще ни подминават и няма да ни зачитат. Нито им пука какви разноски имат хората с фитнеси, нито им пука по какъв начин претърпяват всички в сектора, нито им пука за хората, които просто желаят да спортуват и да бъдат здрави!

В цяла Европа и Съединени американски щати фитнесите отварят, единствено в България кината и кръчмите са по-важни от спорта”, написа Танев. Междувременно още през вчерашния ден плеймейтката се появи по какъв начин тренира на фитнес уреди в залата, само че явно в стеснен вътрешен двор, който обаче се води „ на открито”.

фотография: фейсбук златка димитрова
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР