Кирил Петков се опита да овладее Българската банка за развитие

...
Кирил Петков се опита да овладее Българската банка за развитие
Коментари Харесай

Деница Сачева: Петков се опита да овладее ББР

„ Кирил Петков се опита да овладее Българската банка за развиване още преди да стане министър. Той направи серия от нарушавания “, съобщи пред Нова телевиция депутатът от ГЕРБ Деница Сачева.

„ Петков е желал да овладее ББР още преди да стане министър. Той е изискал смяна в Надзорния съвет още преди да бъде назначен.

Петков е сключил контракт с адвокатската фирма, в която е работила Лена Бориславова. Защо е имало подобен контракт и изпълнен ли е той? Защо в този момент се търси облигационен заем за 1 милиарда лева? Искаме да получим отговори на тези въпроси “, съобщи Сачева.

Тя акцентира, че резултатът от съзнателната политика, която е водил тандемът Петков-Бориславова е, че цялата информация за ББР е погрешна. 99% от клиентите на банката са дребни и междинни компании, а не 8 компании, както се твърдеше по времето, когато Петков беше стопански министър.

Сачева отхвърли да има координирана офанзива от страна на ГЕРБ и служебния кабинет във връзка с „ Продължаваме промяната “. “Няма съгласуваност, дано да гледаме обстоятелствата, а те са доста съществени “, сподели тя.

Депутатът от ГЕРБ удостовери, че партията ще употребява всички благоприятни условия за основаване на постоянно държавно управление.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР