Кирил Петков отново отсече, че Продължаваме промяната няма да подкрепи

...
Кирил Петков отново отсече, че Продължаваме промяната няма да подкрепи
Коментари Харесай

Кирил Петков: Няма да подкрепим кабинет на ГЕРБ, искаме нов бюджет

Кирил Петков още веднъж отсече, че " Продължаваме промяната " няма да поддържа държавно управление с мандат на ГЕРБ.

" Ние дойдохме тук за един градивен разговор, като двата правилото, които ни водят, са – обещанията преди изборите би трябвало да ги изпълняваме след изборите, и това желаеме да въведем като стандарт в политиката, и второто е да намерим решения на проблемите на хората, които са ни изпратили тук ", уточни Петков.

" Това не е диалог за поддръжка на мандата на ГЕРБ, няма да го подкрепим, само че имаме воля като градивна съпротива да работим ", настоя той.

Петков очерта четирите съществени целта на " Продължаваме промяната " - увеличение на приходите, сигурност за бизнеса и фискална политика, антикорупционно законодателство и външна политика.

От партията упорстват и за приемането на нов бюджет, а не удължение на настоящия сега.

" Докато бюджетът за 2022 година извършва идеално ролята си за тази година, той не я извършва за идната, икономическите параметри се трансформират, има инфлация, минималната заплата би трябвало да се усили ", зави Петков.

Той уточни, че " Продължаваме промяната " имат оферти, систематизирани в презентация, и настоя тя да бъде показана през днешния ден по време на диалога.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР