Кирил Петков:Имахме готова група и три пъти сме били в

...
Кирил Петков:Имахме готова група и три пъти сме били в
Коментари Харесай

БЕЗСКРУПУЛЕН ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ! НЕ СЕ ЧУВА КАКВО ГОВОРИ ЗА „СПАСЯВАНЕТО“ НА МОРЯЦИТЕ! УПРАВЛЯВАТ НИ ПЪЛНИ ИДИОТИ!

Кирил Петков:

„ Имахме подготвена група и три пъти сме били в подготвеност да ги изкараме от кораба.

Дори през моя телефон съм включвал в неделен ден и близки на моряците да приказват с тях. Имахме подготвена група и три пъти сме били в подготвеност да ги изкараме от кораба.

Едновременно с това говорихме и с украинската, и с съветската страна, тъй като не знаехме коя от двете страни ще завладее пристанището.

В момента, щом се упокои боят, действително един от моряците беше отишъл до съветската част, и когато те дадоха опция – прозорец от час и половина, съгласувах го незабавно това с военно разузнаване и те ги поеха оттова.

Сега хората са в безспорна сигурност, центърът към Министерство на външните работи е към този момент в директна връзка и по едно и също време с това координираме безусловно логистичната задача да ги върнем ”.

….

ИДИОТ! БЕЗСКРУПУЛЕН, ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ!

ТОВА ИМАМЕ ЗА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ!

СРАМ!

Преди два дни от Външно рекоха, че няма никаква група на българско разузнаване, не е била там, още когато Простото Киро заприказва, че българското разузнаване към този момент било на място.

Щом се успокоил багра, един от моряците отишъл до съветската част, хахаха, да еба и това българско разузнаване, което имало група другояче там.

Ама Простото Киро чак когато българинът отишъл при руснаците, сам, щото очевидно коства повече от цялото ни разузнаване на Простото Киро, Простото Киро го съгласувал незабавно с военното разузнаване и „ те поеха натам “.

Управляват ни цялостни идиоти!

Afera.bg
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР