Кирил Петков и министрите му са пътували днес до Брюксел

...
Кирил Петков и министрите му са пътували днес до Брюксел
Коментари Харесай

Радев взе големия самолет на Кирил Петков - премиерът и министрите му се тъпчат във Фалкон-а

Кирил Петков и министрите му са пътували през днешния ден до Брюксел и назад с дребния държавен " Фалкон ", научи ПИК от източници в министерския съвет.

Това се е наложило, защото Румен Радев, в сряда е отлетял с цялата си свита с огромния " Еърбъс ", който може да транспорти до 100 пасажери.

Само за няколко дни, това е вторият път, в който Радев ясно демонстрира на някогашния си стопански министър, че точно той е мощният човек в страната.

Във вторник стана ясно, че в нарушаване на Конституцията, точно Радев, а не Петков, ще съставлява България на последната Среща на върха на Европейски Съюз в Брюксел. След като гръмна абсурда обаче, в опит той да се замаже, към белгийската столица пое и самият Петков, в компанията на Асен Василев.
свързани новини145814преди 7 часа
Из Минитестерския съвет към този момент шушукат, че на Румен Радев са му са се усладили луксовете, които властта предлага. Така на първата си аудиенция зад граница като президент на 30 януари 2017 година, той избра да лети до Брюксел с военния транспортен аероплан " Спартан ".

Пет години по-късно обаче, той към този момент избира да лети с всички екстри, които държавният " Еърбъс " предлага.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР