Кирил Петков беше на разпит, по думите му като свидетел,

...
Кирил Петков беше на разпит, по думите му като свидетел,
Коментари Харесай

И Кирил Петков е разпитан по сигнала за заплаха срещу Радостин Василев

Кирил Петков беше на разпит, по думите му като очевидец, в Софийската районна прокуратура във връзка сигнал за опасност против някогашния народен представител от " Продължаваме промяната - Демократична България " Радостин Василев, като мотивът е изнесеният запис от съвещание на Националния съвет на партията на Петков и Василев.

" Аз не съм чувал за каквито и да било закани, нямаше въпрос за закани, а просто съгласно нас по какъв начин се е случил този запис, дали Радостин Василев е записвал, по какъв начин. Обясних, че платформата " Зуум " има доста ясно, че, когато някой записва, тя демонстрира, че някой записва. Това демонстрира, че записът се е случил с устройство, което не е обвързвано с платформата, а е било в профил ", сподели Петков, запитан какво е обсъждал с прокуратурата. Тезата на Петков се разминава с изказванията на Радостин Василев, че е оставил таблета си да записва.

Преди разпита в прокуратурата Петков беше запитан дали е обезпокоен: " Нямам терзания и се усещам, че върша верните неща. Не че имаме огромно доверие на прокуратурата, тъй като виждаме, че те заемат много мощни политически позиции, играят го по едни и същи каузи хем на трупчета, хем се появяват ", разяснява Кирил Петков.

На подобен разпит. Самият Радостин Василев разгласи, че. На конференция,, обезпечена от Държавната организация " Национална сигурност " (ДАНС), поради получени закани за сигурността му, само че не посочи аргументите.

Видео от изявлението на Петков преди разпита в прокуратурата:



Видео от изявлението на Петков след разпита в прокуратурата:

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР