Кирил Хаджихристев, кандидат за кмет на местна коалиция Новото време“

...
Кирил Хаджихристев, кандидат за кмет на местна коалиция Новото време“
Коментари Харесай

Новото време каза от какво има нужда Смолян

Кирил Хаджихристев, претендент за кмет на локална коалиция „ Новото време “ ( Коалиция за развиване на община Смолян) и членове на листата за общински съветници организираха среща в претъпкана зала в квартал „ Райково “. Жителите разискаха с обединението програмата и твърдите решения, които са нужни за Смолян.

„ Първата ни стъпка, в случай че ни дадете своето доверие, ще бъде цялостна проверка на парите, които се харчат от общината. За 4 години в общинския съвет се убедихме, че непозволено се разхищават големи средства, които могат да бъдат употребявани по доста по-адекватни способи. За практики, от които този град има в действителност крещяща потребност, с цел да може да оцелее и да се развие. “, сподели Кирил Хаджихристев.

Кирил Асенов, лидер на листата на „ Новото време “ добави: „ Това не е популизъм, това е реалност – ръководството не употребява ресурсите на града, с цел да го избави и да направи по този начин, че жителите му да просперират. И като цяло да запазят жители в границите на границите, които са им поверени. Налице е единствено едно политикономическо облагодетелстване по тесни персонални и роднински връзки ( вижте повече за разкритията по далаверите на Мелемов и Даскалов). “.

„ Пелетите за отопление на звук костват към 300 лв. на дребно. Общината заплаща за отоплението за към 2000 тона цена от над 700 лв. на едро. Харчат се по близо 4.6 милиона за сметоизвозване при действителна цена за услугата към милион и половина. Ето над 4 милиона, които могат да бъдат употребявани за развиването на града, освен това от няколко комунални услуги. А при повсеместен одит на общината сме уверени, че ще можем да спестим в пъти повече и да ги влагаме там, където има крещяща потребност за същинското развиване на града. Не можем през 21 век да приветстваме политици за поправки на поправки и за неработещо сметоизвозване – това за отговорности по дифолт, освен това осъществявани несъответстващо, само че и не носят никаква добавена стойност за растежа и благосъстоянието на смолянчани. “, уточни Асенов. 

Анастас Караджов, член на листата за общински съветници показа: „ Общински консултант би трябвало да бъде човек, който към този момент е подредил персоналния си живот. Който употребява добитите си познания, умения и контакти, с цел да показа благополучие с обществото, а не за себе си и кръгове към себе си. Нашите съперници се борят със зъби нокти за местата си, тъй като са наясно, че ние сме способни да създадем това, което те не желаят и не вършат. Защото вършим всичко допустимо кранчето да секне. “

Тези практики и най-лошото в хората, повода да се изговорят толкоз неистини по наш адрес, да бъдем демонизирани е точно поради това: страхът, че не са способни да работят за обществото, а единствено за персоналната си полза. Ние изобличавахме това 4 години и те знаят, че в случай че спечелим вашето доверие, всичко ще излезе на бял свят. Това е поръчката ни – да изобличим порочните практики и най-сетне да стартира да се работи и влага в вярната посока за този град и неговите жители. “, разяснява Асенов.
 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР