Кирил Добрев не се яви в съда на делото срещу

...
Кирил Добрев не се яви в съда на делото срещу
Коментари Харесай

Крие ли се Кирил Добрев от правосъдието? За пореден път на делата срещу него в София и Варна не бе даден ход

 Кирил Добрев не се яви в съда на делото против него, което бе гледано през вчерашния ден в Софийски областен съд. Същото се получи и в Районен съд – Варна. И на двете места против него бяха планувани каузи за побой и засегнатост. В София той беше свикан на подсъдимата пейка със правосъдно предписание, само че тя остана празна, така показал болничен лист.

Пред столичният съд той би трябвало да дава отговор за уронване на положителното име и престижа на своя съпартиец Евгений Белий, на който Добрев посегна физически и насочи хули през юни в партийната централа на " Позитано “ 20.

Видео от абсурда изтече в интернет и стана обществено притежание. Следящи развоя на делото против Добре още преди време разясниха, че на няколко пъти той се е укривал от призовкарите. Поредното дело е планувано за 28 януари следващата година, оповестиха осведомени.

Второто правосъдно дело против Кирил Добрев трябваше да се гледа също на 9 декември, само че в различен съд – този във Варна, само че и там делото е било отсрочено. Причината е обща едноседмична карантина за цялата Съдебна палата в морската столица. Това дело също е за нанесена засегнатост.

По тъжба на Борислав Гуцанов, ръководител на Българска социалистическа партия – Варна, Добрев също бе свикан и трябваше да се изправи пред Варненския административен съд по наказателно произвеждане в самото началото на декември. Той обаче се опитал да направи всичко допустимо, с цел да не получи призовката за Варненското дело, описват осведомени.

Досега пет пъти не е откриван на домашния си адрес от разносвача на призовки. Нещо повече - два пъти, по разнообразни аргументи, Добрев не се явил в съда, където бил постоянно свикан. Според източници в правосъдната власт и в двете съдилища към този момент са обсъждани разновидности, в случай че не се яви на идващите съвещания да бъде доведен наложително с полицейски ескорт.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР