Кирил Добрев даде изявление за медиите, след като лидерът на

...
Кирил Добрев даде изявление за медиите, след като лидерът на
Коментари Харесай

Кирил Добрев обясни защо е подал жалба срещу Нинова: Защитавам правата си

Кирил Добрев даде изказване за медиите, откакто водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова изясни на брифинг, че я викат в прокуратурата поради негова тъжба. Нинова сподели още, че са поискали от нея  да показа в държавното обвиняване стенограма и запис от съвещание на Националния партиен съвет на 27 август т.г. 

 

По този мотив Добрев разяснява, припомняйки въпросното съвещание:

" Това е общоприета процедура за хора, които не извършват дефинитивни правосъдни решения. След като бях изключен, поради фалшификации в описи и поради това, че нямах право да се защитя, съдът ме върна като член на Националния съвет. Нямах сигнал да участвам, второ - не присъствах в листата. Г-н Свиленски разгласи, че повода е техническа. Тогава се включи госпожа Алексова и изясни, че законите в страната не важат в Българска социалистическа партия. Г-жа Нинова помоли да не вземам участие в гласуването. Единственото нещо, което му остава на човек с нарушени права, е да подаде тъжба в полиция и прокуратура. "

 

" Аз съм член на Българска социалистическа партия и на Националния съвет. Някой ми пречи да извършвам своите функционалности като подобен. Няма никаква драма. Г-жа Нинова, в случай че не се тормози, може да даде на полиция и прокуратура всички документи и стенограмата. Имах няколко изявления да запитвам като какъв съм в залата, никой не съумя да ми изясни. Не ми беше дадена опция да вземам участие в гласуванията ", сподели още Добрев.

" Тук са хора, които са единствено от няколко месеца. Ще им отнеме доста време, до момента в който схванат тайните на " Позитано ", посочи още социалистът.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР