Кирил Десподов театрално съблича фланелката си в наказателното поле на

...
Кирил Десподов театрално съблича фланелката си в наказателното поле на
Коментари Харесай

Почетната загуба от Хърватия е голям успех

Кирил Десподов театрално съблича фланелката си в наказателното поле на съперника, а секунди по-късно получава втори жълт и е изпъден. Нападателят преди малко е отбелязал гол във вратата на Хърватия, с което националният тимът ни повежда 1:0 в другарска среща във вторник, само че тимът ни губи с 1:2. Което може и да се одобри за почетна загуба - въпреки всичко е от международния вицешампион. Само преди дни сме изгубили от непретенциозния отбор на Катар. " Доволен съм от показаното. Вината си е наша. Това е най-хубавият мач, който сме играли в контрола ", сподели след мача по Българска национална телевизия селекционерът Ясен Петров.

" Голяма нелепост на Десподов лиши България от влиятелен резултат с Хърватия ", ядосват се обаче в sportal.bg, а футболистът е унищожен от рецензии и смешки в обществените мрежи. Самият той признава, че е неудовлетворен, и го отдава на еуфорията. Емоцията му за мач от подобен сан провокира неразбиране даже и в Англия. " Защо Десподов беше толкоз разчувствуван е огромна тайнственост ", чудят се в The Sun, представен от topsport.

Извън страстта обаче в българският футбол през последните години няма резултати за авторитет, само че пък има много срамни. За последните си 20 мача националният тим имa 4 победи, като нито една от тях не е като посетител.

Пропадането е на фона на продължаващи борби във федерацията сред Димитър Бербатов и Борислав Михайлов, който счита, че футболът се развива в вярната посока. Преди дни с лекост БФС изключи 104 аматьорски клуба и им забрани да вземат участие в шампионатите, откакто гласоподаваха против него на конгреса, призован от Бербатов на 18 март. Последваха митинги, на един от тях в Бургас изгориха и перука.
Реклама
" Това е реваншизъм ", отвърна Бербатов. БФС нямаше смелостта да вземе такова решение и против професионалните клубове, взели участие в конгреса, измежду които е и " ЦСКА-София ", а единствено ги санкции. Последва декларация от клуба, без да се загатват имена, в която имаше квалификации като " трезвеник ", " господин Оставка ", " Хегемон Десети ", насочвайки към Михайлов и към притежателя на " Лудогорец " Кирил Домусчиев. Малка разтуха в цялата цялата история е фактът, че националният тим до 17 години се класира на европейското през тази година. " Поне малко наслада ", отвориха шампанското и в Topsport.
Свързани публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Медийна сергия
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР