Киприяновата молитва служи най-вече за предпазване от уроки, за прогонване

...
Киприяновата молитва служи най-вече за предпазване от уроки, за прогонване
Коментари Харесай

Всичко за Киприяновата молитва или как да прогоним злите сили

Киприяновата молитва служи най-много за предотвратяване от уроки, за прогонване на злите сили и страха от вкъщи и душата и за повреждане на направени вълшебства. Въпреки това тя може да помогне и за намирането на същинска обич и задомяване на индивида, за който се чете.

Силата на молитвата се дължи на обстоятелството, че самият светия е бил вълшебник, преди да се обърне към Бога и да стане негов чиновник. Въпреки това той употребявал знанията, които имал от времето, в което се занимавал с вълшебства, с цел да образова хората и да им оказва помощ да се оправят с направените им зли заклинания, без значение дали са под формата на „ камък, кожа, желязо или дърво “, както се споделя в текста на молитвата му.

За задачата е нужно, откакто бъде прочетена молитвата за съответния човек, тя да бъде приключена с молба към Бог и ангелите му да изпратят на вярващия удача в любовния живот, да заздравят връзките му с актуалната половинка (ако има такава) и да внесат естетика и обич в връзките с противоположния пол.

Когато се чете от духовник

Въпреки, че можете да я четете и сами у дома, Киприяновата молитва е признато да се чете от духовник като за ритуала е нужна предварителна подготовка, както от страна на свещеника, който я извършва, по този начин и от страна на вярващия.

В предишното осъществяването на Киприяновата молитва е било извънредно непоколебим обред, изпълняван от трима или пет свещеника, които са се подготвяли с бдение и строго съблюдаване на църковните догми.

Най-силна е Киприяновата молитва, когато се чете персонално защото при този обред енергоинформационното поле се концентрира върху една персона и резултатът е доста по-силен, спрямо четенето на общи молебствия.

Важно изискване, което неведнъж се подценява, е при четеното на молитва срещу уроки или магия индивидът, за който се чете молитвата да познава житието на свети Киприян.

Подготовка, какво се носи

Подготовката преди четенето на Киприянова молитва е от извънредно значение за резултата от нея. На първо място е най-важно и свещеникът, и вярващият, за който ще се чете молитвата, да съблюдават непоколебим пост в продължение на няколко дни.

Преди да поискате да ви бъде прочетена Киприянова молитва би трябвало да се запитаме какво считаме, че ще реализираме с тази молитва. Дали злото, което се боим не сме самите ние и това, от което бягаме не е вътре в нас. А, в случай че самите ние не сме подготвени да признаем слабостите си и да се разкаем, то и молитвата не би могла да ни помогне.

За самата молитва е нужно да се носи дреха, която вярващият да облече по-късно, пита и свещи.

Ефект

Повечето хора са безапелационни, че четенето на Киприянова молитва е имало резултат при тях и фактически са се отървали от неприятния шанс и чувството, че някой им е направил черна магия.

За да се случи това обаче е от извънредно значение да се покаете за предишните си провинения и да пристъпите към молитвата с чисто сърце и душа. А не от нормално любознание, защото следователно резултатът би бил нулев.

За шанс

Освен че прогонва злите духове и уроките от живота на индивида, Киприяновата молитва връща шанса в него. За да подсилите действието й, е нужно откакто прочетете цялата молитва, да благодарите на Бог за насладите и триумфите, с които ви е дарил досега.

Ритуал

Както към този момент споменахме, за ритуала по четене на Киприяновата молитва е нужна продължителна подготовка, която се показва най-много в непоколебим пост. Самото четене продължава към 30-40 минути, като съгласно вярващите най-силна е Киприяновата молитва, когато се чете персонално защото при този обред енергоинформационното поле се концентрира върху една персона и резултатът е доста по-силен, спрямо четенето на общи молебствия.

По принцип е възприето, че Киприянова молитва се чете единствено от духовник като за ритуала е нужна предварителна подготовка, както от страна на свещеника, който я извършва, по този начин и от страна на вярващия.

Това обаче не е наложително и стига да сте осведомени с текста на молитвата и да я казвате от сърце, можете да я четете и сами и също ще има резултат, считат осведомени.

Както към този момент споменахме, можете и сами да се възползвате от силата на Киприяновата молитва, стига да знаете текста й. И да я четете откровено и от сърце.

За да има резултат е най-добре Киприяновата молитва да се чете всеки ден като се призоват имената на хората, за които се моли вярващият.

Какво гласи самата истинска Киприянова молитва?

„ Господи Боже, силний и святи, чуй молитвата на своя раб Киприян. Слава на теб, който стоиш измежду десетки хиляди ангели и архангели, Ти знаеш тайните на сърцето на Твоя раб (името на индивида, за който се молите), който благослови да живее с обич и смирение пред Твоето състрадание.

Ти, който си притежател на небето и облаците и без Твоето снизхождение дърветата не цъфтят и плодовете не зреят. Гроздето не ражда и зверовете не се плодят. Рибите в морето не плават и птиците в небето не летят.

Моля ти се, Господи, Боже мой, възпри всички вълшебства и демони на Лукавия със силата си, благослови стадото си и пази всички, които са упоменати в тази молитва, закриляй тях и околните им, и домовете им.

Помогни на вярата да се усили, на безсилния дух да се ускори, вдъхни вяра на обезверените и изобличи всеки дявол и магия.

Аз се апелирам на Тебе, Господи и се осланям на Святото Ти име, почисти магията и демоните от тази православна християнска къща и не позволявай в нея да влязат злите духове на завистта, ласкателството, ревността и омразата, премахни клетвите, които тежат над жителите й

Който споделя тази молитва в дома си, дано бъде предпазен от всички трикове на дявола, от нечестивите намерения на зли хора, от вълшебства и всевъзможни чародейства и дано демоните подминават тази къща.

Господи, Боже мой, със силата на небето и земята, в името на Твоя Син и наш Господ Иисус Христос, чуй в този час името на Твоя раб (името на човека), за който се молим в този момент и го защищити от всички изкушения и лукавства на демоните.

Както се топи восъкът пред огъня, по този начин дано се стопят и всички заклинания и вълшебства от лицето на индивида, за който е тази молитва. Защото в Теб имаме вяра и на теб се покланяме и в Твоето име се молим, пази ни Боже, от всевъзможни вълшебства и зли хора.

Простри ръката си, Боже, върху твоя прислужник (името) и го благослови и отбрани от всевъзможни провинения и зловредни въздействия. Осланям се на твоята благосклонност, Господи, с цел да покровителстваш този дом и хората в него.

Така, както човек не може да удържи четирите реки – Фисон, Гион, Ефрат и Тигър, по този начин и магьосническите сили и демонични въздействия дано не могат да устоят на тази молитва, апелирам те, Боже! Нека всеки дявол и зло бъде прогонено от Божия прислужник (името).

Както си умножил летата на цар Езекия, по този начин умножи отбраната над този дом и защищити жителите му от изкушенията на лукавия.

Защото в Твоето Име мъртвите възкръсват и бесовете биват прогонени и Теб ангелите те възславят и пеят в Твоя прослава до Второто пришествие, в което Ти ще съдиш живите и мъртвите.

Защото Ти си дал власт на Твоите възпитаници и апостоли и си им рекъл „ Дръжте и се дръжте, решавайте и разрешавайте “, по този начин дай власт и на тази молитва и дано всички вълшебства на дявола да бъдат отстранени от прислужникът ти (името).

Умолявам Те, в Твоето свято Име, прогони всички заклинания и чародейства, дело на зли хора, премахни действията на дявола от Твоя раб (името) и от къщата му.

И както си умножил благосъстоянието на праведния Йов, по този начин умножи щастието в домашния живот на този дом.

Аз се апелирам в Твоето име, Господи, с цел да бъде прогонена и победена всяка завист и непочтеност от Твоя раб (името).

Премахни всяко въздействие на дявола от всяко Твое творение в планината, в пещерите, в земята, в дърветата и в морето, в тревата и в храстите.

Нека всяка свирепост и вълшебен баяния бъдат отстранени, премахни всички дейности на дявола и неговото зло срещу индивида и животните, разкрий всеки демонски облик и го унищожи.

Ние, Твоите раби, имаме вяра в Теб и в този час с тази молитва те призоваваме да закриляш дома на Твоя раб (името) и да осветяваш пътя му и в никакъв случай да не отдръпваш благоволението Си от него.

Затова аз се апелирам освен на Теб, само че и на Твоите Светии Захария, Иая, Еремия Самуил, Илия, Елисей, Наум и оракул Предтеча и Кръстител Йоан, апелирам се и на светите апостоли Петър и Павел, и на светите и праведни предшественици на Бога Йоаким и Анна, и Йосиф, и Андрей, и Игнатий Богоносец, и страдалец Анания, Василий Велики, Григорий Богослов и Йоан Златоуст и на светите митрополити Петър, Йона, Филип, преподобния Антоний и на преосвещените Мария Магдалена, Ефросина, Ксения, Евдокия, Анастасия, света великомъченица Параскева, на всички вас се апелирам, и на Теб, Господи, имайте благосклонност и спасете прислужникът си (името) и дома му от всяко зло и коварство и благословете дните му.

Спасете го от въздуха, водата, гората, дворовете и всяко едно място, до което са се докосвали демони и зли духове.

Моля ти се, Господи, с молитвата на Твоя свети страдалец Киприян, блажен от Светата Троица, изгони всяко зло, разкъсайте мрежите на демоните и улови и унищожи всяка магия и зло баяние.

Чрез силата на молитвата и в името на Господа, дано всеки дявол бъде пропъден. Призовавам всички небесни сили и архангелите Михаил, Габриел, Рафаел, Уриил и ангел-пазителят на този дом – дано Вашата мощност надвие лукавствата на дявола, в името на нашия Създател и неговия Син Иисус Христос, в този момент, постоянно и во веки веков, Амин! “

След края на молитвата, следват финалните молитвени думи:

„ Господи! Ти Единствен и Всемогъщ, запази с молитвата на страдалец Киприян раба си (името) “ – това се споделя три пъти, съпроводено с три поклона.

„ Господи Иисусе Христе, Сине Божий, в името на Твоята Пресвета Майка и моя Ангел пазител, помилуй неверния твой раб (името) “ – това още веднъж се повтаря три пъти, до момента в който се покланяте три пъти.

„ Всички вие светии и праведници, помолете се на милостивия Бог да запази своя раб (името), да се смили над него и да го избави от всевъзможни изкушения и зли сили “ – също повторете три пъти и се поклонете три пъти.

Източници: , ,
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР