Кипър постигна първа победа в Лигата на нациите през този

...
Кипър постигна първа победа в Лигата на нациите през този
Коментари Харесай

Червен картон улесни Кипър срещу лидера Люксембург

Кипър реализира първа победа в Лигата на нациите през този сезон, откакто надигра вкъщи с 2:1 досегашния водач в Група С1 Люксембург. И трите гола в този дуел означиха играчи на " драконите ". Още в петата минута Йоанис Кусулос засече в личната си врата ниско центриране за Муратович. Този автогол даде задатък на Люксембург. Развоят се обърна в 33-тата минута, когато Селимович фаулира Марио Елиа в наказателното поле. Бранителят на гостите получи пряк червен картон, а Кипър извърши дузпа, с която Григорис Кастанос изравни резултата. Това бе и първи гол за тима в Лигата на нациите през този сезон.

След почивката още веднъж Кастанос се разписа, с цел да донесе първата победа на Кипър. В 71-вата минута халфът на Фрозиноне получи извеждащо подаване от Елиа и стреля около Морис за крайното 2:1.
Черна гора се възползва от този резултат и смъкна Люксембург от върха в групата, откакто взе точка от гостуването си на Азербайджан. Лига на нациите 5 кръг, събота 14 ноември  Кипър 2:1краен резулат  Люксембург
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР