Кинопремиерата на новия филм на Виктор Божинов Голата истина за

...
Кинопремиерата на новия филм на Виктор Божинов Голата истина за
Коментари Харесай

``Голата истина за група Жигули`` в кината от 16 април |

Кинопремиерата на новия филм на Виктор Божинов „ Голата истина за група „ Жигули “ ще бъде тъкмо след месец - на 16 април 2021 година

„ Те бяха подготвени за всичко, само че не и да се съберат още веднъж “. С тази имитация в обществените мрежи се появи филмовият откъс към „ Голата истина за група „ Жигули “ , чийто звезден каст за по-малко от месец събра над 1,6 милиона гледания онлайн. Лентата споделя за група забравени музиканти, майсторски изиграни от Михаил Билалов, Ирини Жамбонас, Филип Аврамов, Лилия Маравиля, Герасим Георгиев – Геро и Димитър Рачков.

Днес в обществените мрежи и радиоефира се завъртя „ Няма да е през днешния ден “ , първият сингъл към саундтрака на кино лентата. Композитор е Петър Дундаков, а създател на текста – Ивайло Вълчев.



„ Голата истина за група „ Жигули “ включва общо 6 авторски песни на Дундаков и Жоро Георгиев („ Остава “). Парчетата са модерна интерпретация на рок музиката от края на 80-те и пресъздават творчеството на група „ Жигули “, основана по сюжет, в онази ера.

Ударен разговор, комични обрати и мощна актьорска игра изпращат феновете в историята на някогашните музиканти, които се разделят преди повече от 30 години. Изглежда, че няма нищо, което да ги събере още веднъж, само че един прелестен ден, съвсем принудително, те са принудени да застанат още веднъж един до друг. Двигател на тежката задача е някогашният водач на групата (Михаил Билалов), който незабавно търси пари, с цел да изпрати щерка си (Климентина Фърцова) в музикална академия в Лондон. Творческите вражди и недоизказаните усеща в някогашната тайфа би трябвало да останат в предишното, единствено че с всеки минал ден задачата наподобява все по-невъзможна. Филмът се популяризира от bTV Studios.

Сингълът „ Няма да е през днешния ден “ е парчето, с което „ Жигули “ се качват на огромната сцена, с цел да пренесат прочувствения опит, насъбран през миналите години и да се поклонят на публиката си, която към момента ги помни. „ Това парче е нещо като бърз прочит на огромната история във кино лентата – едно отлично начало за доближаване с героите й “ – споделя режисьорът Виктор Божинов.

Следете обществените мрежи на „ Голата истина за група „ Жигули “ тук:

Фейсбук -
Instagram -
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР