Ким Катрал, която всички заобичахме в образа на отраканата Саманта

...
Ким Катрал, която всички заобичахме в образа на отраканата Саманта
Коментари Харесай

И Саманта падна в капана: Ким Катрал проговори за пластичните операции и битката с годините

Ким Катрал, която всички заобичахме в облика на отраканата Саманта от " Сексът и градът ", призна че е трансформирала радикално мнението си за пластичната хирургия. През далечната 2008 година актрисата беше безапелационна, че в никакъв случай няма да легне под ножа, с цел да се размине с бръчките, само че не щеш ли годините минават и през днешния ден отношението ѝ към разкрасителните процедури е друго. 

Ким намираше корекциите за плашещи: " Не желая един ден да се погледна в огледалото и да не знам кого виждам насреща ", само че през днешния ден е твърдо решена да се бори с възрастта си по всеки вероятен метод. В отговор на тогавашните си терзания актрисата акцентира, че изборът на верния хирург е извънредно значим, а другият решителен фактор е да желаете да наподобявате на себе си, а не на другиго или просто да се впишете в някакъв блян, който ще преобрази лицето ви. 

 Ким Катрал, Саманта

Изглежда, че звездната дама е преосмислила доста неща през последните години, тъй като преди няколко дни научихме, че тя ще се включи в последната част на сериала " Просто ей по този начин " в ролята на Саманта, която светът обожава. Припомняме ви, че единствено преди няколко години Ким изцяло отхвърли опцията да взе участие в продължението на " Сексът и градът " и изтъкваше големите си разлики със Сара Джесика Паркър, само че очевидно и тази позиция е останала в предишното. По нейни думи, актрисата просто е траяла напред.

А по отношение на разкрасителните процедури, Ким прибавя още, че е трансформирала мнението си, освен тъй като към този момент е трансферирала 60-те, само че и тъй като е очарована от напредъка на козметичната промишленост. 

 Ким Катрал, Саманта

" Искам да бъда най-хубавата версия на себе си. Ще направя всичко, което мога, с цел да го реализира, за благополучие имам задоволително пари, с цел да си го разреша ", безапелационна е обичаната ни Саманта.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР