Ким Кардашян придаде нов смисъл на думите готов съм на

...
Ким Кардашян придаде нов смисъл на думите готов съм на
Коментари Харесай

Ким Кардашян твърди, че е готова на всичко, за да остане млада, но на какво по-точно?

Ким Кардашян придаде нов смисъл на думите подготвен съм на всичко, с цел да върна времето. Тя разкри душата си за това на какво е подготвена, с цел да остане млада и да наподобява добре.

„ Ако ми кажете, че безусловно би трябвало да хапвам изпражнения всеки ден и ще наподобявам по-млада, бих го направила “, сподели 41-годишната Кардашян по време на изявление за The New York Times, оповестено в сряда, 1 юни.

" Аз просто може да го направя " - добави тя.

Засега тя е фокусирана върху идното стартиране на своята линия за грижа за кожата, Skkn by Kim.

Продуктите, които ще бъдат налични по-късно този месец, включват почистващ препарат, тоник, ексфолиант, серум с хиалуронова киселина, серум с витамин С, крем за лице, крем за очи, маслени капки и нощно масло.

Според риалити звездата всяка стъпка е „ нужна “ – даже в случай че „ може да наподобява страшна за някои “ консуматори.

„ Толкова доста хора желаят да се държат по този начин, като че ли не им пука за това по какъв начин наподобяват “, сподели тя пред изданието.

„ Не се държа по този начин, като че ли става по-лесно или всичко е естествено. Просто не се събуждаш и не използваш каквото и да било. Събуждаш се, използваш съставки. Процедури за лице, такива със стволови кафези, лазери – всичко това е работа “, посочи Кардашиян.

Линията за грижа за кожата на Кардашян, която възлиза на общо $630 за комплекта от девет продукта, идва, откакто тя разгласи, че нейният мирис KKW ще бъде за малко недосегаем. „ На 1 май в среднощ @KKWFragrance ще затвори уеб страницата, с цел да можем да пуснем още веднъж аромата в бъдеще под чисто ново име – и под нов уеб магазин, където можете да купувате от всички категории за хубост в един уебсайт “, написа в Туитър през април звездата.

Трусът, който марката претърпя е на фона на раздялата на Кардашян с Кание Уест. Тя подаде молба за бракоразвод през февруари 2021 година след близо седем години брак. Бившата двойка имат 4 деца- Норт, на 8, Сейнт на 6, Чикаго на 4, и Псалм на 3.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР