Ким Кардашян не иска да се занимава само с едно

...
Ким Кардашян не иска да се занимава само с едно
Коментари Харесай

Ким Кардашян става интериорен дизайнер - slava.bg

Ким Кардашян не желае да се занимава единствено с едно нещо. През последните години реалити звездата стартира голям брой бизнеси, с които да уголемява благосъстоянието си. По сходство на Марта Стюард и Гуинет Полтроу, тя желае да превземе комерсиалния пазар и с името й да бъдат свързвани всевъзможни артикули.

Сега Ким се е насочила към начин на живот пазара, започвайки с интериорния дизайн. Според E!News, Кардашян е пантентовала марката "KKW Home ", която скоро ще се причисли към империята й. Засега 39-годишната звезда не е споделила елементи към новия си план, само че се допуска, че тя ще стартира първо със артикули за дома и последователно ще уголемява обсега си.

Документите, с които е публикуван патента, разкриват, че марката ще събира в себе си "кърпи, пердета за баня, текстил за домашно обзавеждане, одеяла, дифузери за ароматерапия, артикули за баня, гъби за тяло, свещи за баня, домашен контейнери за предпазване и образуване на козметиката " и доста други.

"KKW Home " ще се причисли към другите марки на Ким, които включват стилната "SKIMS " и козметичната "KKW Beauty ". Най-вероятно звездата ще успее по някакъв метод да съчетае трите си плана, с цел да зарадва още повече почитателите си. Само преди няколко седмици Кардашян отпразнува една година от стартирането на стилната си марка на пазара.

За да означи мотива, тя избра някои от най-големите си почитатели, които да се включат в новата на "SKIMS ". Заедно до тях застанаха и известни персони, а Кардашян разказа девойките като "красивите дами, които ме въодушевяват ". Тя благодари на всички, които са повярвали в нея и са й дали опция да сбъдне една своя фантазия.

Една от звездите, които се включи в плана, беше Румър Уилис - дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур. Тя съобщи, че обожава линията на Кардашян, тъй като е по едно и също време комфортна, красива и те кара да се чувстваш секси.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР