Ким Кардашиян разкри нови подробности за развода с рапъра Кание

...
Ким Кардашиян разкри нови подробности за развода с рапъра Кание
Коментари Харесай

Кардашиян с нови разкрития за развода с Кание Уест

Ким Кардашиян разкри нови детайлности за развода с рапъра Кание Уест в предаването на водещия Анди Коен Keeping Up With the Kardashians. Той накара 40-годишната Ким Кардашиян да разкрие нови детайлности за връзките й с 44-годишния Кание Уест, за който в този момент се приказва, че излиза с моделката Ирина Шейк.

По-рано, в последния епизод на телевизионното шоу, Ким към този момент беше засегнала тематиката за проблемите в брака с Кание, само че след развода не разясняваше в детайли тази тематика.

„ Това не беше единствената причина. Мисля, че имаше като цяло разминаване във възгледите по някои въпроси, което докара до това решение, и по никакъв метод не желая някой да мисли, че не съм дала всичко от себе си или че не съм се пробвала “, сподели Ким.

Преди това тя означи, че й е мъчно да споделя метода на живот на Кание и не желае да живее в ранчото в Уайоминг, където Уест живее неотдавна.

Кардашиян даде също по този начин да се разбере, че макар разликата във възгледите, някогашните съпрузи въпреки всичко съумяха да намерят допирни точки по значими въпроси.

„ Ние имаме невероятни връзки като родители на нашите деца! Уважавам го доста и мисля, че ще бъде по този начин. Винаги ще бъда най-голямата поклоничка на Кание! Той е татко на децата ми “, споделя тя.

Двойката има четири деца: 8-годишният Норт, 5-годишният Сейнт, 3-годишната Чикаго и 2-годишният Псалм. Изглежда, че съпрузите са уредили въпросите за взаимното настойничество. Ким също изрази вяра, че тя и Кание могат да останат същински другари.

Коен попита също дали основателката на Skims ще си наложи по-малко секси лъчение, щом стане юрист.

„ Можете да комбинирате всичко “, парира го тя.

Звездата означи, че тъй като е “в най-хубавата форма” в живота си, ще разгласява фотоси в бикини, в случай че желае.

„ Трябва да бъдеш себе си. Не желая обаче да разстройвам децата си, тъй че ще има граници “, увери Кардашиян.

Ким планираше да получи юридическа тапия и да стане адвокатка, само че към този момент не съумя на изпита.

Заслужава да се означи, че откровеният имидж на Ким беше подложен на критика преди този момент от Кание, когато той към момента беше неин брачен партньор. В епизод от „ В крайник с Кардашианците “ през 2019 година Уест сподели, че „ роклята й в Met Gala беше прекомерно секси “, след което съпрузите се скараха. /БГНЕС
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР